Luxury Hotel

Sfaturi Pescuit

Sezonul 2021 la pescuit a debutat excelent! Bineinteles, pentru cei care stiu tainele pescuitului, locurile de pescuit, pentru adevaratii campioni! Fiecare pescar isi doreste capturi de-o viata, insa pentru acest lucru trebuie sa ai experienta, sa te documentezi temeinic, sa citesti, sa tinzi sa fii cel mai bun!
Mai jos, exemplul D-lui Dorin Forgo, proprietarul pensiunii Pardise Delta House, care ne impartaseste cateva secrete din tehnica dansului la pescuit sportiv.

NOTIUNI FUNDAMENTALE PESCUIT IN DELTA DUNARII

– Pasiune dusa la extrem (dragoste, iubire pentru acest minunat sport, eu am plecat de acasa din Ardeal cu toate dificultatile intampinate).

-Studierea pestilor (cand aveam vreo 17 ani in biblioteca aveam cateva sute de kg de maculatura, carti si reviste de pescuit ). Mai tarziu, am trecut la tratate de ihtiologie, acvaristica. Am si practicat acvaristica vre o 15 ani.

-Cate renuntari! Zile si nopti petrecute la Muzeul Deltei sectia Acvariu (pe vremea aia nu erau filmari cu pesti). Nopti petrecute in fata monitorului vizionand filmari si literatura.

-Daca impletesti miile de zile de pe apa cu studiul teoretic poti ajunge in final aproape de perfectiune cu putin noroc.

-Dupa 50 de ani pescuit, mii de zile si nopti petrecute pe apa, eu cred ca m-am apropiat umil de tainele acestui sport nobil pentru nobili (ma refer la suflet, bineinteles!!)

Este o mare placere sa impartasesc aceste invataturi prietenilor mei care au rabdare si bun simt sa ma asculte.

Pentru acesti oameni postez eu pe retelele de socializare cateva poze pe sezon, pentru acesti prieteni scriu si incerc sa-i ajut sa aiba acele cateva clipe de fericire pe care le am eu cateodata!!!!”

Martin Kelly
Martin Kelly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

About Me

Rolen Carl

Rolen Carl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Never Miss News

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blog

Related Blog & Articles

Call Now Button