Excursie Mila 23 – Sulina - Paradise Delta House
CLOSE
CLOSE
CLOSE

Traseu: Mila 23- Lacurile de Nord - Bratul Sulina - Mila marina 0 Sulina - Farul Vechi - Statia Meteo - Farul Nou - Marea Neagra - Plaja Sulina

Excursia Mila 23 – Sulina

Birdwatching, Farul Vechi, iesire la Marea Neagra si EPAVA Turgut

Traseu: Mila 23- Lacurile de Nord - Bratul Sulina - Mila marina 0 Sulina - Farul Vechi - Statia Meteo - Farul Nou - Marea Neagra - Plaja Sulina

Este o excursie de o zi, in care ne vom bucura de tot ce insemana mirifica Delta Dunarii! O excursie in care vom avea parte de 2 destinatii de vis alaturi de o echipa minunata si ghizi profesionisti!

 

Printre canalele cu nuferi vom explora fauna si flora specifice acestor locuri.

 

Canalul Radacinos iti deschide o noua lume, o lume a apelor, de la inceput de lume. Cormoranii, coloniile de pelicani intregesc acest cadru natural, in care totul pare perfect!

 

Casele pescarilor, insirate pe malul apei, iti dezvaluie un alt mod de viata, o lume sacra, dincolo de timp. Liniste, relaxare, acestea sunt sentimentele care te incearca in acest tinut mirific.

 

Cu aparatul foto sau cu telefonul, poti surprinde peisaje minunate pe care le poti pastra ca cele mai frumoase amintiri despre delta!

 

Daca iti place sa observi fiecare detaliu inedit pe care ti-l ofera natura, daca iti place sa privesti cerul, atunci cu siguranta Lacul Trei Iezere se va numara printre locurile tale preferate.

 

Gratioasele lebede te intapina si iti deschid calea catre noi locuri de poveste!

Call Now Button

De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie.