Luxury Hotel

Cazare cu piscina pe Insula din Delta Dunarii!

Concediul tau in Romania pe care sa-l ai cel putin o data-n viata!

Cazare cu piscina in Delta Dunarii sau excursii cu barca si plaja salbatica? La Paradise Delta House nu trebuie sa alegi, te poti bucura de tot ce are Delta mai frumos, in orice sezon!
Care dintre voi nu asteapta cu nerabdare zilele libere din acest an? Numaram lunile, saptamanile, pana la mult visatul concediu de vara, cu gandul la mare, soare, peisaje perfecte si la nisipul fin de pe plajele insorite. Multi si-l planifica inca de la inceputul anului si cauta cele mai avantajoase variante pentru destinatia de vis!
Planifica-ti un concediu perfect in Delta si pe plajele salbatice de la Marea Neagra! Paradise Delta House, se afla pe cea mai frumoasa insula din Mila 23, in inima Deltei Dunarii.
Este o pensiune eleganta de 4 margarete, situata in apropierea satului Mila 23, cu piscina exterioara. Pensiunea oferă 22 camere elegante cu terase, baie proprie, cu parchet, aer condiţionat, mobilier de lemn.
Tipuri de camere:
  • Cazare in camera dubla cu vedere la piscina si la Dunare*
  • Cazare in camera dubla cu vedere la canalele Dunarii
  • Cazare in camera tripla cu vedere la Dunare
  • Cazare in camera familiala cu vedere la Dunare

De pe terasele pensiunii puteti admira privelistea mirifica a lacurilor din apropiere, va puteti bea cafeaua sau ceaiul in liniste admirand peisajul deltaic. Pelicanii, lebedele, cormoranii pot fi si ei invitati la o cafea deltaica.

Piscina, situata pe malul Dunarii, este curata, suficient de spatioasa astfel incat sa va simtiti confortabil.

Chiar de la finalul lunii Aprilie, vremea este prietenoasa si va permite sa va relaxati cu un cocktail admirand pasarile care sunt chiar langa voi!

Nu trebuie sa uitati de excursii, un mod relaxant de a descopri Delta Dunarii, va invitam in excursiile noastre cu barca atat la Padurea Letea, Dunarea Veche, cat si la Sulina.

Orice oferta ati alege, indiferent de sezon, va puteti bucura de relaxare si izolare intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania!
Va asteptam sa descoprim impreuna Romania, Delta Dunarii!
Martin Kelly
Martin Kelly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

About Me

Rolen Carl

Rolen Carl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Never Miss News

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blog

Related Blog & Articles

Call Now Button