Delicios in Delta Dunarii:
Povestea borsului de peste, asortat cu mujdei de usturoi!

Delta insemana pe langa biodiversitate, minunatele canale cu nuferi, plimbarile cu barca sau plajele salbatice, si o gastronomie renumita atat prin multitudinea preparatelor din peste dar si prin nenumaratele modalitati in care se prepara fiecare fel de mancare.
In sejurul de 4 zile, 3 nopti, veti trai o experienta gastronomica unica la Paradise Delta House! Veti avea ocazia sa incercati borsul de peste pregatit in mod traditional, dar si alte preparate delicioase. Ca de fiecare data, ne preocupam pentru serviciile de inalta calitate pe care le oferim tuturor celor care ne calca pragul. Tocmai de aceea, pestele pe care il folosim este peste proaspat, care da un gust excelent tuturor preparatelor noastre!

Secretele prepararii borsului de peste autentic:

Primul secret este ca pestele sa fie proaspat prins din Dunare, de regula se folosesc 4-5 feluri de peste. Pentru un succes garantat, recomandam crap, somn, caras, biban si stiuca.

Se ia apa si se pune la fiert cu 2 cepe taiat solzisori, 1 ardei gras musai din gradina proprie si cativa cartofi taiati in jumatate. Toate acestea se presara cu sare grunjoasa. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga 2 rosii mari taiate cubulete si otet de vin.
Dupa care se adauga pestele, cel putin 4 sortimente, acesta taiat in bucati mari. Pestele nu trebuie sa fiarba mai mult de 15 minute, timp in care se prepara mujdeiul.

Daca veti avea sansa, in sejururile nostre puteti vedea chiar cum se prepara borsul de peste afara, alaturi de bucatarii nostri.
De asemenea, va puteti resfata cu multe alte preparate traditionale precum ciorba de somn, plachie, saramura sau tochitura. In meniu se regasesc si preparate din pui, vita sau porc in cazul in care doriti sa diversificati felurile de mancare. In cadrul sejurului de 3 zile, 4 nopti, va oferim in fiecare zi feluri noi de mancare, copiii putand sa isi aleaga din meniu ceea ce doresc.