Luxury Hotel

Insula din Mila 23 unde iti bei cafeaua alaturi de lebede si pelicani

Insula din Mila 23 unde iti bei cafeaua alaturi de lebede si pelicani

Paradisul deltaic este mai aproape decat credem!

Insula din Mila 23 unde iti bei cafeaua alaturi de lebede si pelicani

Ti-ai imaginat vreodata cum e sa te relaxezi pe o insula, in mijlocul naturii?

Sa iti iei o clipa de liniste doar pentru tine, sa te eliberezi de orice urma a rutinei cotidiene si sa te bucuri de tot ce are natura mai frumos de daruit?

Sa ai un concediu 2021 perfect ?

Cu atat mai mult cu cat paradisul deltaic este mai aproape decat credem.

 

Trebuie doar sa-l descoperim, pas cu pas, sa exploram locurile unice, locuri care trebuie vizitate cel putin o data in viata.

Acum avem nevoie mai mult decat oricand sa stam in aer liber, in mijlocul naturii si sa recuperam perioada in care am fost privati de lucrurile pe care le iubeam atat de mult!

 

Diminetile sunt cele mai frumoase in Delta Dunarii. Micul dejun pe terasa restaurantului, va ofera o priveliste uluitoare! Lebede, pescarusi, pelicani, va vor insoti sa savurati cea mai aromata cafea cu parfum deltaic!

Daca alegeti sa va petreceti dimineata pe terasa, va veti bucura de acelasi peisaj superb! La ceai sau cafea, va veti relaxa asa cum va doriti de mult timp sa o faceti! Atat camerele cat si terasa au vedere la Dunare.

Dupa mic dejun, urmeaza excursia cu barca pe unul dintre traseele turistice.

Prin urmare, o evadare in Delta Dunarii ne va da energie, speranta, optimism si mult entuziasm pentru a descoperi locuri de poveste. Cu un cocktail la piscina, inconjurat de familie, simti ca lumea e a ta. Te bucuri de fiecare clipa si creezi moente unice alaturi de cei dragi.

 

Confort, natura, aventura, mancare delicioasa, apusuri superbe, excursii cu barca, nuferi, pelicani, relaxare la piscina, toate aceste lucruri le puteti avea indiferent de sejurul  ales.

Piscina paradise Delta House

Este paradisul nostru, paradisul deltaic, taramul dintre ape, la fel de frumos in orice anotimp. Pregatiti-va de drum si urmati-ne intr-o calatorie in care natura si aventura se impletesc intr-un mod armonios pentru a trai experiente unice de calatorie!

Suntem in Mila 23, Delta Dunarii

Martin Kelly
Martin Kelly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

About Me

Rolen Carl

Rolen Carl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Never Miss News

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blog

Related Blog & Articles

Call Now Button