Luxury Hotel

Cazare all inclusive in mijlocul naturii! Paradise Delta House – locul perfect pentru vacanta ta in Delta Dunarii!

Tot ce trebuie sa stii pentru concediul tau 2021!

Te gandesti care ar fi locul potrivit pentru a petrece concediul 2021 alaturi de familie, prieteni si nu stii ce varianta sa alegi? Vrei sa ai parte de noi experiente de vacanta, intr-un loc izolat, frumos, unic, unde sa te simti in siguranta? Doresti mare, plaja, preparate culinare delicioase, bors de peste, excursii in Delta Dunarii, relaxare, cazare cu piscina si cu vedere superba la Dunare? Noi ne ocupam de tot ce este necesar ca tu sa ai parte de o vacanta reusita in Delta Dunarii.

Vom scrie mai jos povestea sejurului nostru cel mai apreciat, vacanta de 4 zile, 3 nopti in inima Deltei Dunarii, pentru a avea o imagine clara despre transport, program, cazare, demipensiune precum si alte activitati:

1. Transport Tulcea - Mila 23.

Dupa ce ati lasat masina in parcarea din port aval Tulcea, Str Marmurei, nr. 3, un coleg va va prelua si va va duce la barca de transfer. Distanta este de cateva zeci de metri, foarte aproape, la debarcader. Transfetul din Tulcea pana la Mila 23 dureaza aproximativ o ora. Este, de fapt, o excursie, pe Dunare si pe canalele acesteia, cu peisaje superbe, pelicani, nuferi, case deltaice asezate pe malul apei. Acesta este primul pas in povestea deltei.

2. Cand ajungeti la pensiunea noastra din Delta Duanrii, veti fi intampinati asa cum se cuvine dupa un drum lung si, poate, daca veniti de departe, putin obositor. In prima zi va puteti bucura de o cina la terasa cu vedere la Dunare, de un apus superb vazut direct de pe terasa si puteti trai momente magice alaturi de familie si prieteni!

3. A doua zi, dupa mic dejun pe malul Deltei Dunarii, va puneti rucsacul in spate, pentru a porni in prima excursie: daca este Aprilie, Mai, inceput de Iunie sau Octombrie veti merge in safari la Padurea Letea, sau daca veniti in lunile Iulie, August Septembrie, veti marge la Sulina, pe plaja salbatica. Va puteti bucura in aceeasi zi de nisipul fin de pe plaja, de mare, soare, dar si de excursia cu barca Mila 23-Sulina. Pe plaja sunt 3 restaurante unde puteti lua pranzul si 2 beach bar-uri. Plecati de la pensiune in jurul orei 10 si va intorceti in jurul orei 18:30. Cina de a doua zi va incheia un periplu deltaic de poveste!

4. A treia zi, va puteti bucura de cele mai frumoase peisaje cu nuferi, pelicani, lebede, strarci, egrete, in excursia La Manastirea Stipoc si catre lacurile de nord: Lacul Radacinos, Lacul Trei Iezere, Lacul Babina, poate la fel de surprinzatoare sunt si Canalele Eracle si Stipoc. Manastirea Sf. Atanasie este un loc special, linistitor, unde puteti petrece aproximativ o ora. Accesul la manastire se face doar pe apa, putini sunt cei care ajung aici, aproape de Chilia.

4. A treia zi, va puteti bucura de cele mai frumoase peisaje cu nuferi, pelicani, lebede, strarci, egrete, in excursia La Manastirea Stipoc si catre lacurile de nord: Lacul Radacinos, Lacul Trei Iezere, Lacul Babina, poate la fel de surprinzatoare sunt si Canalele Eracle si Stipoc. Manastirea Sf. Atanasie este un loc special, linistitor, unde puteti petrece aproximativ o ora. Accesul la manastire se face doar pe apa, putini sunt cei care ajung aici, aproape de Chilia.

Lebede

5. Ne intoarcem din excursie fix cand pranzul este gata! 🙂 Saramura, ciorba de perisoare din peste, bors de peste, peste la cuptor, crap sau caras prajit, cateva dintre aceste bunatati te vor astepta in restaurant sau pe terasa. Dupa excursie ai timp de relaxare la piscina, de pescuit pe unul dintre cele trei pontoane, de citit o carte. De asemenea, puteti vizita si Satul Mila 23, care se afla de cealalta parte a Dunarii. Aici puteti vizita biserica daca este deschisa, Centrul cultural din Mila 23, ulitele inguste satului, puteti vedea cum traiesc oamenii aici, in delta. Dupa un tur cultural al satului puteti sa va relaxati la una dintre terasele din centru, sa cunoasteti mai bine oamenii locului sau pur si simplu pentru o clipa de liniste in mijlocul naturii!

6. Seara, inainte de cina, puteti alege excursia optionala, la apus in Lacul Ligheanca, daca doriti sa vedeti apusul de pe apa. Urmeaza apoi cina, cu alte delicatese dobrogene, surprize lipovenesti, alaturi de un pahar cu vin.

7. A patra zi, dupa micul dejun, este plecarea la Tulcea, cu barca de transfer. Inainte de plecare va invitam sa ne scrieti o recenzie atat on-line, cat si in caietul de oaspeti, afisat la recpetie. Conteaza mult pentru noi sa stim care au fost experientele de vacanta ale oaspetolor nostri.

Asa arata, sumar, sejurul all inclusuve, 4 zile, 3 nopti la Paradise Delta House! Va asteptam cu drag pentru a scrie impreuna povestea unei vacante memorabile!
Echipa Paradise Delta House.

Martin Kelly
Martin Kelly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

About Me

Rolen Carl

Rolen Carl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Never Miss News

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blog

Related Blog & Articles

Call Now Button