Luxury Hotel

Sejurul tau in Delta cu peisaje superbe, plaja, nuferi, pelicani si bors de peste!

4 zile de vis, in paradis!

Bine ai venit in paradis! 🙂

Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa dar si din lume! Peisajele sale unice, biodiversitatea, multitudinea de plante si animale, minunatele obiectivele turistice fac ca acest taram mirific sa fie vizitat an de an de mii de turisti care vin atat pentru excursiile cu barca cat si pentru a se bucura de relaxare pe plajele salbatice de la Marea Neagra.

Ofera-ti cateva zile de relaxare si izolare pe una dintre cele mai frumoase insule in Delta Dunarii – Paradise Delta House!

Pensiunea Paradise Delta-House este o pensiune eleganta de 4 margarete, situata in apropierea satului de pescari Mila 23. Pensiunea oferă 22 camere elegante cu terase, baie proprie, aer condiţionat, mobilier din lemn. De pe terasele pensiunii puteti admira privelistea mirifica a lacurilor din apropiere.

Mancare delicioasa, bors de peste, storceag, plachie, saramura si multe alte delicii dobrogene vor face ca sejurul dvs sa fie unul de vis!

Relax la piscina, la pescuit sau in excursiile cu barca! 🙂

Din aprilie pana in octombrie, vremea este ideala pentru a va simti minunat! Excursiile se fac cu barci sigure, acoperite.

Bine ai venit Fir intins, direct de la pontonul pensiunii! 🙂 Cu un ceai, cafea sau un pahar de vin, te bucuri de magia naturii!

Un loc care ar trebui pus pe lista de vacanta din aceasta vara este plaja salbatica din Sulina, plaja cu cel mai fin nisip de pe litoralul romanesc. Un loc unde te poti bucura in voie de liniste, relaxare dar si de salutul chirelor, al cormoranilor sau al pescarusilor, de intregul peisaj deltaic. Alaturi de persoana iubita poti trai momente magice!

In cadrul excursiei Mila 23 – Sulina va puteti bucura de toate aceste lucruri frumoase!

Traseul turistic este printre cele mai frumoase si inedite! Trecerea de la o zona la alta te transpune intr-un tinut de vis, in taramul dintre ape, unde totul este liniste si pace!

Canalul Eracle, Lacul Radacinos, Lacul Trei iezere are fiecare povestea lui. Apoi Lacul Bogdaproste si Dunarea Veche ne vor oferi momente unice alaturi de cei dragi.

Chiar daca iti serbezi onomastica sau pur si simplu vii in concediu, vei petrece tot atatea momente frumoase! De Sfanta Maria, Sf. Andrei, 1 iunie, te vei incarca cu energie in locuri de poveste!

Va asteptam cu drag si va multumim ca ne urmariti!

Martin Kelly
Martin Kelly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

About Me

Rolen Carl

Rolen Carl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Never Miss News

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blog

Related Blog & Articles

Call Now Button