Paradise Delta - House
locul unui sejur de vis
Un Paradis In Inima Deltei
Paradise Delta - House
Lumina
Liniste
Natura salbatica
Paradise Delta - House
Se afla in centrul lor

oferta de lux

4 zile/3 nopti - de neuitat


excursii de luxrezervati acum!

contact | orientare


Despre Pensiunea

Prezentare

are in oferta de cazare 18 camere si 6 apartamente. Fiecare camera are baie proprie, terasa spatioasa cu vedere la Dunare si lacuri, este dotata cu televizor, cablu, TV minibar, telefon, aer conditionat, incalzire proprie. Camerele, situate pe doua nivele, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene.

Pensiunea, este o zona de lux aflata in mijlocul Deltei. Camerele precum si restaurantul sunt dotate cu plase contra tintarilor, pentru a va proteja de acestia. Restaurantul pensiunii, dotat cu retea de internet, dispune de 60 locuri, terasa este situata exact pe malul apei, bucataria este coordonata cu pricepere si pasiune de Mihaela, administratoarea pensiunii.

Suntem aprovizionati in mod constant si pregatiti sa va oferim confortul si mancaruri alese, despre preparatele noastre veti gasi detalii in oferta noastra de gastronomie. Incepind din acest an vom posta si retetele dupa care se prepara delicioasele mincaruri din bucataria deltei si zonei dobrogene.

Din anul 2012 am amenajat si deschis un loc special destinat copiilor, dotat cu piscina si securizata ca acestia sa se bucure in siguranta de jocurile copilariei. Cu aceasta ocazie am dezvoltat si o multitudine de programe pentru cei mici, mai multe detalii gasiti la ofertele noastre de vara.

este cu regim inchis, cazarea se face numai pe baza de rezervare prealabila si in functie de pachetele turistice din oferta.

Este o destinatie pentru relaxare, unde veti fi inconjurati de liniste si lux.

IN SPATIILE INCHISE NU SE FUMEAZA, NU SE CONSUMA BAUTURI ALCOOLICE SI ALIMENTE DIN AFARA COMPLEXULUI.

Localizare

Pensiunea este asezata pe partea opusa a satului Mila 23, pe o insula de vis, departe de galagia cotidiana, intr-un cadru mirific al naturii fiind cel mai bun punct de plecare in Delta Dunarii.

face posibile legaturile pe apa cu toate locurile magnifice pe care le ofera Delta Dunarii: spre sud Lacul Obretin, spre nord Stipoc, Pardina, Tatanir iar spre est Lacul Trei Iezere, Lacul Babina, Lacul Bogdaproste, Lacul Matita.

Datorita locatiei, pensiunea creaza posibilitatea unor excursii fascinante cu barca pe canalele din apropiere, excursiile noastre avand urmatoarele destinatii: Padurea Letea, Sulina, circuit lacuri, organizare partide de pescuit sau plaja, etc.

Aici gasiti harta detaliata a locului de imbarcare.